Boknings- och köpvillkor för kurs hos Bra flyt AB för sim- och vattenverksamhet över 400 kr.

Anmälan gör du via hemsidan. När du gjort din anmälan får du ett mejl direkt till den mejladress du angav vid bokningstillfället. Saknar du mejlet, kontakta info@braflyt.com eller lotta@braflyt.com, innan du gör en ny beställning.

När du har fått ditt mejl är du välkommen till din bokade kurs. Läs gärna på lite om din kurs på hemsidan!

Anmälan är bindande

Bokningen är bindande men du har 14 dagars ångerrätt. Detta gäller från och med det datum bokningen görs. Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen pågår är anmälan bindande med full betalningsskyldighet.

Bra Flyt AB friskriver sig all återbetalningsskyldighet gällande omständigheter som Bra Flyt AB inte själva kan råda över. 

Betalning

Du kommer inom cirka en vecka efter din bokning få en faktura till den mejladress du angav vid bokningstillfället. Betalningsvillkoret är 30 dagar. Om du inte har fått din faktura inom fem arbetsdagar, vänligen kontakta oss på, info@braflyt.com. Om inte fakturan är betald på förfallodatum, tillkommer en avgift på 60 kr. 

Obs! Inför hösten 2020 och med de omständigheter som råder gällande Covid-19 och att Höganäs simhall med kort varsel kan ändra i sina öppettider, ber vi dig som kund att betalas er faktura så sent som möjligt. Gärna i samma vecka som er kursstart. Men tänk på att kursen måste vara betald innan start. Swish funkar utmärkt som betalning, ange fakturanr i meddelandefältet. Vänligen betala INTE fakturan i samband med bokningen.

Uppsägning

Om ni inte har sagt upp er plats skriftligen via mejl inom den eventuella uppsägningstiden (14 dagars ångerrätt från anmälningsdatumet) är du  betalningsskyldig för kursen. Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen pågår så är anmälan bindande och kan inte sägas upp utan att betala full avgift. Bekräftelse på uppsägningen via mejl från Bra Flyt AB, krävs för att uppsägningen ska gälla.

Om du på grund av sjukdom inte har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med ett läkarintyg erbjuds du nya lektioner som då kan utnyttjas vid senare kursstart.

Om det av någon anledning godkänns en sen avbokning av Bra Flyt AB tas en administrativ avgift på 250:- ut.

Viktig information

All Information, även av brådskande karaktär sker via sms och/eller mejl. 070-834 25 60 / info@braflyt.com

Vi har bra vattenkvalite i bassängerna och den är vi rädda om! Duscha utan badkläder innan bad! Små bebisar behöver inte duscha innan badet, bär in dem i bilstol om ni har möjlighet till det, och klä av dem till badkläder inne i simhallen, och efter badet klär ni på dem direkt, ger dem lite mat och de sover gott ett tag! Tvätta av dem hemma i lugn och ro sedan.

Tillagd i varukorgen