AKTIV SENIOR RESA TILL ESTEPONA
21-28 APRIL 2020

TRÄNING – SOL – BAD – UTFLYKTER

Resan är inställd.

Till alla som har avbokat resan och/eller  inte fullföljt betalningen, ni får vända er  till respektive hemförsäkringar, jag kan inte hjälpa er då ni inte fullföljt avtalet.  Till alla er som har betalt resan till fullo, JAG BER ER VÄNTA TÅLMODIGT på ytterligare information om återbetalning.

Jag valde att ställa in resan, då gruppbokningar på flyg inte går att ändra, dessa pengar förlorar Bra FLyt AB.

Till hösten igen gör jag ett nytt försök, men kanske under andra arrangemang.... man lär sig mycket av denna virus..... och det blir en ekonomisk tragedi i slutändan för många. UD avråder tom 14/4, jag tror de förlänger avrådan. 
SHETLANDSÖARNA 2-7 JULI 2021

VANDRING – ULL – LITE WHISKEY

Ljungen är i högblomst, kanske finns det lite orkideer kvar och lunnefåglarna har inte flyttat på sig.

Preliminärt program:

Dag 1:
Flyg Kastrup – Edinburgh. På kvällen flyger vi från Edinburgh till Shetland. James Tait, en av våra guider under resan möter upp på flygplatsen och hälsar oss välkomna. Kvällen tillbringas på Busta House Hotel där vi äter middag (ingår ej).

Dag 2:
James möter upp på hotellet och sen ger vi oss av till Eshaness som ligger på norra delen av Mainland. Vi vandrar vid Eshaness Cliffs & Lighthouse. Lunch intar vi på the Breiwick Café (ingår). Vi stannar även till vid Mavis Grind där Atlanten och Nordsjön nästan möts. På eftermiddagen vandrar vi på Muckle Roe. Vid klart väder har man en fantastisk utsikt mot södra delen av Shetland och ön Papa Stour. Tillbaka på hotellet sen eftermiddag. Middag på hotellet (ingår ej).

Dag 3
Dagen tillbringas i Lerwick där vi besöker Jamieson & Smith, det fantastiska muséet, ser Jimmy Perez hus och tillbringar några timmar med att ströva runt i staden. Jamieson’s of Shetland har en butik längs Commercial Street där de flesta butikerna i staden finns och om man vill ha en lite längre bensträckare finns det en fin promenad att ta runt staden (lunch ingår ej). På kvällen äter vi på hotellet (ingår ej).

Dag 4:
Idag bär det av till Unst, Storbritanniens nordligaste utpost. Vi möter Sarah McBurnie som kommer att vara vår guide för dagen. Vi vandrar i det mycket natursköna Hermaness, ända ut till den nordligaste spetsen. Lunch äter vi på Victoria’s Vintage Tearooms (ingår) och vi besöker även The Heritage Centre där man bland annat kan beskåda fantastiska spetsstickade plagg, något som Unst är känt för. Middag äter vi på prisbelönta Frankie’s Fish & Chips i Brae (ingår ej).

Dag 5:
 Idag besöker vi södra delen av Mainland med bland annat fyren på Sumburgh Head där en stor koloni lunnefåglar håller till. Vi besöker även Jarlshof, en arkeologisk utgrävningsplats. Vi stannar också till hos Wilma Malcolmson som stickar och säljer Fair Isleplagg. Wilma är framför allt känd för sitt sinne för färgkomposition. Lunch under dagen (ingår). En vandring blir det också, idag på St Ninian’s Isle. Middag äter vi på hotellet (ingår ej).

Dag 6:
Då var det dags att säga hejdå till Shetland för denna gången!


Kontakta Pernilla för pris. Enkelrumstillägg tillkommer. I priset ingår:

 • Flyg Edinburgh-Sumburgh t o r
 • Fem nätter på charmiga Busta House Hotel utanför Brae. Rejäl frukost ingår!
 • Fyra luncher.
 • Alla transporter på öarna.
 • Lokal guide.
 • Svensk reseledare.
 • Alla inträden i programmet.
 • Gruppen består av som mest 16 personer och resan går av stapeln med minst 14 anmälda.

Det som inte ingår är:

 • Flyg Sverige-Edinburgh t o r. Pernilla kommer att boka gruppbiljett Kastrup-Edinburgh t o r.
 • Middagar. Tre intar vi på Busta House och deras varmrätter kostar ca £10-16. En äter vi på Sumburgh Hotel och priserna är ungefär desamma som på Busta House. En kväll äter vi på Braes prisbelönta Fish & Chip shop där man serverar mycket utöver fish & chips, bland annat musslor, ibland krabba och även kött och kyckling i olika former. Priserna ligger mellan ca £10-16 även där.
 • Ev reseförsäkring

 • Dagarna kan av olika anledningar komma att kastas om, dvs dag 2 blir kanske dag 3 eller tvärt om.
 • Bokning av flyg Kastrup – Edinburgh görs via Pernilla.
 • Tillfälle till medicinsk yoga ges för den som vill (ingår). Massage av trötta ben och ömma ryggar kan bokas (ingår ej).
 • Kom ihåg stickningen men använd för säkerhets skull trä/bambustickor med tanke på flygen.
 • Bra Flyt åker till Shetlandsöarna, och Elisabet från Red Fox är med och guidar och tipsar. 
 • Intresseanmälan till Pernilla på info@braflyt.com

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.Resegaranti

Bra Flyt AB ställer självklart resegaranti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen. En trygghet för dig som bokar resa!

Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Resegarantin omfattar paketresor och vissa andra arrangemang. Bra Flyt AB har godkännande för 50.000 kr gällande marknadsföring av resor. Utöver dessa 50.000 kr gäller Kammarkollegiets beslut, som baseras på inlämnad budget. 

Resegarantin utfärdas av Kammarkollegiet.

Mer information om Kammarkollegiet >>

 • Resegaranti!

  Resegaranti!

  Sista delen av resegaranti avklarad👊snart åker vi till Estepona!
  Johanna är en🌟, bästa bankkontakten!
  Visste du att om du marknadsför någon annans resa, måste du ha en resegaranti på 50000kr!

  Läs mer…
 • En heldag i Alhambra

  En heldag i Alhambra

  En heldag i Alhambra den 24/4 på #seniorresan! Glöm inte att boka biljett till Nasridpalatset!

  Läs mer…
 • När stormen dånar i Skåne land,🌧🌧

  När stormen dånar i Skåne land,🌧🌧

  När stormen dånar i Skåne land,🌧🌧
  Inte svårt att då längta lite grand🛫🛬
  Till träning och vila i sol🌞
  vila och träning i varm pool🌟🌟
  vila och sola på strand!🍹🏝🏖

  Läs mer…
Totalsumma:
  Till kassan
  (0)