AKTIV SENIOR RESA TILL ESTEPONA

22-29 APRIL 2022

TRÄNING – SOL – BAD – UTFLYKTER

Vattenträning och landträning 4–5 pass/dag – du väljer vad du vill träna!

Halvpension på fyrstjärnigt hotell direkt på stranden och med daglig tillgång till thermal bad.

Avresa från Kastrup. Anmäl ditt intresse redan nu!

Ort: Estepona, Spanien.
Datum: 22-29 april 2022
Hotell: H10 Hotels, Estepona.
Pris från Kastrup: ca-pris 12 400 SEK i delat rum. Singelrum tillkommer 3 000 SEK. Med reservation för prisändringar.

Bagage: 2x 23 kg incheckat bagage.
Handbagage: 1 liten väska (under sätet) 30x20x38 cm, 1 handbagage (bagagehyllan) 55x40x23 cm. Utöver bagaget som ingår i biljettypen får alla även ta med en taxfree-påse som är inköpt på flygplatsen.

Anmäl ditt intresse redan nu! Intresseanmälan senast 1 januari 2022..

Priset inkluderar:

 • Flyg tur och retur Köpenhamn eller Arlanda
 • Flygplatstransfer i privat buss från Malaga flygplats – Estepona.
 • Sju övernattningar på Hotell H10 Estepona, ett fyrstjärnigt hotell som ligger mitt på stranden i Estepona. Hamnen i Estepona ligger bara 1 500 meter bort.
 • Halvpension: frukost samt middag inkl vatten och en 1/2 flaska vin. Daglig tillgång till thermal bad.
 • Vattenträning och landträning 4–5 pass/dag, under ledning av Maria Mockra samt Pernilla Ahlström. Bl.a. vattenpilates, ortopedisk vattenträning, vattenfys, lättgympa, sittgympa, medicinsk yoga mm.
 • Mingel, After Work med/utan aktiviteter.

Följ med på:

Bussresa till Alhambra ca 250 kr OBS endast buss t.o.r. Heldagsutflykt. Entré till Alhambra palatset bokar du själv. Tänk på att boka i god tid, minst två månader innan besöket.

 

Vid färre deltagare än 18 st den 1 januari 2022 förbehåller sig Bra Flyt AB rätten att ställa in resan. Anmälningsavgiften återbetalas till fullo. Vid avbeställning innan fullbetald resa, betalas endast anmälningsavgiften tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

Intresseanmälan via mail till Pernilla, på info@braflyt.com

HITTA FÄRG & FORM RESA TILL ESTEPONA
4-11 MAJ 2022
BRA FLYT AB, KNIT2USE  & ANNA WENGDIN I SAMARBETE 

HANTVERK – TRÄNING - SOL – BAD – UTFLYKTER

 • Workshop med olika tema, som tex mönsterrapporter, kombinera färger, flerfärggstickning, ränder m.m. tillsammans med Johanna Wallin (Knit2Use).

 • Workshop i Broderi på ylle med Anna Wengdin.

 • Dagliga morgonpromenader.

 • Dagliga pass av vattengympa/vattenpilates i varmvattenbassäng.

 • Halvpension på fyrstjärnigt hotell direkt på stranden och med daglig tillgång till thermal bad. Avresa från Kastrup och Arlanda.

Anmäl ditt intresse redan nu!  Senast den 1 februari 2022.

Ort: Estepona, Spanien.
Datum: 4-11 maj 2022
Hotell: H10 Hotels, Estepona.
Pris från Kastrup/Arlanda: ca-pris 13 000 SEK i delat rum. Singelrum tillkommer 3 000 SEK. Med reservation för prisändringar.

Bagage: 2x 23 kg incheckat bagage.
Handbagage: 1 liten väska (under sätet) 30x20x38 cm, 1 handbagage (bagagehyllan) 55x40x23 cm. Utöver bagaget som ingår i biljettypen får alla även ta med en taxfree-påse som är inköpt på flygplatsen.

Priset inkluderar:

 • Flyg tur och retur Köpenhamn
 • Flygplatstransfer i privat buss från Malaga flygplats – Estepona.
 • Sju övernattningar på Hotell H10 Estepona, ett fyrstjärnigt hotell som ligger mitt på stranden i Estepona. Hamnen i Estepona ligger bara 1 500 meter bort.
 • Halvpension: frukost samt middag inkl vatten och en 1/2 flaska vin. Daglig tillgång till thermal bad.


Schema:

 • Morgonpromenad
 • Frukostbuffé + workshop på förmiddagen (välj Anna eller Johanna)
 • Lunch ordnas själv därefter fri tid med support av kursledare vid poolen.
 • Eftermiddag pass i varmvattengympa/vattenpilates, därefter fri tid.
 • After Work med färg och form och annat kul
 • Middag.


Följ med på:

Bussresa till Alhambra ca 250 kr OBS endast buss t.o.r. Heldagsutflykt. Entré till Alhambra palatset bokar du själv. Tänk på att boka i god tid, minst två månader innan besöket.

Vid färre deltagare än 18 st den 1 februari 2022 förbehåller sig Bra Flyt AB rätten att ställa in resan. Anmälningsavgiften återbetalas till fullo. Vid avbeställning innan fullbetald resa, betalas endast anmälningsavgiften tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

Intresseanmälan via mail till Pernilla, på info@braflyt.com 
SHETLANDSÖARNA 19-24 JULI 2022

VANDRING – ULL – LITE WHISKEY

Ljungen är i högblomst, kanske finns det lite orkideer kvar och lunnefåglarna har inte flyttat på sig.

Preliminärt program:

19 JULI:
Vi träffas på flygplatsen i Edinburgh på morgonen för vidare färd till Shetland kl 09.50. James Tait från Island Trails, som kommer att vara vår guide under delar av resan, hälsar oss välkomna på flygplatsen i Sumburgh. Innan vi åker till hotellet hinner vi utforska lite av den södra delen av Mainland. Lunch äter vi på lämpligt ställe längs vägen (ingår) och middag äter vi på hotellet (ingår ej).

20 JULI:
Vi tillbringar dagen på den södra delen av Mainland och på förmiddagen vandrar vi på St Ninian's Isle. Vi beger oss sedan till Sumburgh Head där lunnefåglar och andra sjöfåglar i mängder häckar under sommaren. På eftermiddagen besöker vi Wilma Malcolmson på hennes Shetland Designer i Cunningsburgh där man stickar underbara Fair Isle-tröjor och efter det, Neila Nell i Hoswick. Neila designar moderna plagg med avstamp i den traditionella stickningen och hon berättar med stor entusiasm om sitt tänk runt färg och form. Ett stopp på Jarlshof, en arkeologisk utgrävningsplats där man hittat rester av många olika bosättningar blir det också. Lunch äter vi på lämpligt ställe (ingår) och middag på hotellet (ingår ej).

21 JULI:
Idag åker vi först färja till Yell och sedan ytterligare en färja till Unst där vi möter Sarah McBurnie som är vår guide för dagen. Under dagen vandrar vi i Hermaness naturreservat ända fram till vad som känns som världens ände varifrån vi har en strålande utsikt mot Muckle Flugga, Storbritanniens nordligaste fyr. Allt är för övrigt ”Storbritanniens nordligaste” på Unst. Vandringen tar ca tre timmar. Vi besöker även The Heritage Centre där man har en väldigt fin samling spetsstickade plagg. Den berömda inredda busskuren stannar vi också till vid. I samband med lunch på Victoria’s Vintage Tearooms (ingår) kan man besöka The Boat Haven, ett litet båtmuseum precis bakom the Tearooms. Middag äter vi på hotellet (ingår ej).

22 JULI:
Idag börjar vi med en vandring på Lunna Ness och sen tillbringar vi resten av dagen i Lerwick. Efter lunch (ingår) besöker vi Jamieson & Smith. Där får vi bland annat veta hur ullen sorteras utefter olika kvalitetskriterier och hur man använder den ull som inte lämpar sig för garn. Sen släpper vi loss garnentusiasterna så att de får känna sig som barn i en godisaffär en stund. Känn, kläm och njut av alla färger i J & S butik! Efter det blir det lite egen tid i Lerwick då man kan ströva i den lilla stadskärnan och titta in i Jamieson’s of Shetlands garnbutik och många andra små butiker. De som följer TV-serien Shetland kan passa på att leta upp Jimmy Perez hus som ligger i den allra äldsta delen av staden, The Lodberries. Middag äter vi på hotellet (ingår ej).

23 JULI:
På förmiddagen gör vi en ca två timmars vandring på Eshaness, ett otroligt naturskönt område på nordvästra delen av Mainland. Efter lunch (ingår) blir det en kortare vandring och ett besök på Tangwick Haa Museum innan vi beger oss tillbaka till Brae och Busta House Hotel. Dagen avslutas med lite ”makin an yakin” där James berättar skrönor till klickandet av flitiga stickor. Middag äter vi på hotellet (ingår ej).

24 JULI:
Innan vi beger oss till flygplatsen för vårt flyg tillbaka till Edinburgh 15.50 har vi förmiddagen på oss för ytterligare en liten utflykt. Lunch äter vi på lämpligt ställe innan vi kommer till flygplatsen (ingår).

I priset ingår:

 • Flyg Edinburgh-Sumburgh t o r
 • Tre nätter på Sumburgh Hotel (19-21 juli) och tre nätter på Busta House Hotel i Brae (21-24 juli). Rejäl frukost ingår!
 • Fem luncher.
 • Alla transporter på öarna.
 • Lokal guide.
 • Svensk reseledare.
 • Alla inträden i programmet.


Det som inte ingår är:

 • Flyg Sverige-Edinburgh t o r
 • Hotell i Edinburgh. Förslagsvis bokar du hotell i närheten av spårvagnsstationen Haymarket. Med spårvagn tar du dig till flygplatsen på avresedagen.
 • Middagar. Tre intar vi på Busta House och deras varmrätter kostar ca £10-16. En äter vi på Sumburgh Hotel och priserna är ungefär desamma som på Busta House. En kväll äter vi på Braes prisbelönta Fish & Chip shop där man serverar mycket utöver fish & chips, bland annat musslor, ibland krabba och även kött och kyckling i olika former. Priserna ligger mellan ca £10-16 även där.
 • Ev reseförsäkring
 • Ev dricks


Gruppen består av som mest 16 personer och resan går av stapeln med minst 14 anmälda.


 • Dagarna kan av olika anledningar komma att kastas om, dvs dag 2 blir kanske dag 3 eller tvärt om.
 • Tillfälle till medicinsk yoga ges för den som vill (ingår). Massage av trötta ben och ömma ryggar kan bokas (ingår ej).
 • Kom ihåg stickningen men använd för säkerhets skull trä/bambustickor med tanke på flygen.
 • Bra Flyt åker till Shetlandsöarna, och Red Fox har varit med i planeringen, och James Tait är med och guidar och tipsar under resan.

Intresseanmälan till Pernilla på info@braflyt.com

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.Resegaranti

Bra Flyt AB ställer självklart resegaranti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen. En trygghet för dig som bokar resa!

Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Resegarantin omfattar paketresor och vissa andra arrangemang. Bra Flyt AB har godkännande för 50.000 kr gällande marknadsföring av resor. Utöver dessa 50.000 kr gäller Kammarkollegiets beslut, som baseras på inlämnad budget. 

Resegarantin utfärdas av Kammarkollegiet.

Mer information om Kammarkollegiet >>

 • Resegaranti!

  Resegaranti!

  Sista delen av resegaranti avklarad👊snart åker vi till Estepona!
  Johanna är en🌟, bästa bankkontakten!
  Visste du att om du marknadsför någon annans resa, måste du ha en resegaranti på 50000kr!

  Läs mer…
 • En heldag i Alhambra

  En heldag i Alhambra

  En heldag i Alhambra den 24/4 på #seniorresan! Glöm inte att boka biljett till Nasridpalatset!

  Läs mer…
 • När stormen dånar i Skåne land,🌧🌧

  När stormen dånar i Skåne land,🌧🌧

  När stormen dånar i Skåne land,🌧🌧
  Inte svårt att då längta lite grand🛫🛬
  Till träning och vila i sol🌞
  vila och träning i varm pool🌟🌟
  vila och sola på strand!🍹🏝🏖

  Läs mer…