Företagsmassage

Syftet med företagsmassage är att arbeta förebyggande och bidrar till att sänka företagets sjukskrivnings- och rehabiliteringskostnader. De vanligaste sjukskrivningsorsakerna idag är för värk i ländrygg, nacke och axlar. Flertalet av de muskelrelaterade besvären i dessa områden kan avhjälpas med kontinuerlig massage, på många arbetsplatser sitter man stilla länge framför datorn, men även tunga lyft, som förekommer på många arbetsplatser, sliter hårt på kroppen. Spänningar i rygg, nacke och axlar gör ont och kroppens naturliga försvar mot smärta är att spänna sig ännu mer - detta kan leda till svår huvudvärk, i värsta fall migrän. Anställda som har ont förlorar energi och har svårt att fokusera på arbetet, de blir trötta och i vissa fall även deprimerade.

Massage går även att boka till temadagar eller konferensgrupper.

 

Avdragsgillt

Massage som friskvård är fullt avdragsgillt som friskvård för företag och en god investering för arbetsgivaren. Det bidrar till en bättre arbetsmiljö i form av ökad trivsel och välbefinnande på arbetsplatsen vilket kan resultera i färre sjukdagar och nöjdare personal.

 

I Bra Flyts lokaler

För företag med personal som inte alltid befinner sig i lokalerna, till exempel säljare, finns möjlighet att kombinera massage på företaget med massage i Bra Flyts lokal. De anställda på Företaget sköter själva sina tidsbokningar enligt avtal, och fakturering sker månadsvis.

Ett avtal med Bra Flyt innefattar det antal behandlingar varje anställd får per månad, samt hur lång behandlingstid vid varje tillfälle. Många företag finansierar hela behandlingen, andra delsubventionerar. Här finns många olika alternativ, så vi skräddarsyr avtal så att det passar just Ditt företag och Dina anställda

 

Tillagd i varukorgen