Hantverk ~ Handarbete ~ Hantverkskurser  

Stickcafé ~ Kurser i Farhult

Kurs med Pinnplockerskan,2-3 december 2022

Tillverka din egen brödborste av tagel. Du gör den av förborrade skaftämne som du täljer, dekorerar och sedan målar med linoljefärg. Skaften finns i många olika längder och former. Taglet, ljust, brunt och svart, ingår i kursavgiften. Färgat finns att köpa. 

Fredag 2 december kl 17:00-20:00
Lördag 3 december kl 09:30-17:00

Pris 975 kr

LÄS MER OCH BOKA>>


Tvåändsstickning i Farhult 10-11 december 2022

Tvåändsstickning är en äldre stickteknik som ger dig varma slitstarka plagg, används främst till vantar, sockor och mössor. Dessutom kan du i tvåändsstickningen sticka mönster med färg och struktur på många sätt.

Är det första gången du tvåändsstickar får du under kursen lära du dig grunderna i tekniken: du lägger upp, stickar räta och aviga maskor, provar att sticka krokmaskor och börjar kanske på ett par tumvantar.

Du som redan är en erfaren tvåändsstickare kan istället fördjupa dina kunskaper och sticka mönster med flera färger eller kanske kombinera tvåändsstickning med att först virka en krage och avsluta med broderi.

Boka här.


HAENDIGT • 11 – 14 augusti 2022

Fyra dagars hantverksmässa med kurser i sticktekniker, vävtekniker, broderier, tovning, garnbearbetningar, maskinstickning mm.

Plats Blå Hallen i Höganäs, Skåne. Matservering finns på plats.

Läs mer på haendigt.se>>

HANTVERKSNYHETER

Fler nyheter